Min side Kundeservice Bli medlem

En familieoppskrift

En hjertevarm relasjonsroman for lesere av Lucy Diamond og Jill Mansell.

Livet er i ferd med å endres for Laura Griffin. Begge døtrene har flyttet hjemmefra, og det lille huset i Bath er plutselig blitt så stille. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En hjertevarm relasjonsroman for lesere av Lucy Diamond og Jill Mansell.

Livet er i ferd med å endres for Laura Griffin. Begge døtrene har flyttet hjemmefra, og det lille huset i Bath er plutselig blitt så stille. Samtidig får hun endelig anledning til å gjøre noe for seg selv. Ikke minst får hun tid til ektemannen, Dom.
Men det viser seg at Dom har skjult noe for henne, og nå ser ekteskapet ut til å rakne. Rasende og ydmyket dukker Laura ned i mormorens gamle oppskrifter for å glemme omverdenen, og mens duften av varmt eplesyltetøy brer seg over kjøkkenet, blir vi kjent med mormorens egen fortelling fra Bath og andre verdenskrig. Gradvis finner Laura tilbake til røttene sine og til seg selv. Men vil hun samtidig finne lykken?
Veronica Henrys fortellinger fra den britiske landsbygda er fylt med varme, klokskap og håp. Med temaer som berører oss alle, og gjennom uforglemmelige og inspirerende karakterer, både underholder og beriker hun leserne med romanene sine.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205560307
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
A family recipe

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En familieoppskrift:

Atlas
3 for 2

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv