Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Engletreet

Lucinda Riley forteller i Engletreet historien om Greta Marchmont, som etter tretti år kommer tilbake til herskapshuset Marchmont Hall, som ligger idyllisk til mellom de snødekte fjellene i Wales. Hun lider av hukommelsestap etter å ha vært utsatt for en tragisk ulykke, og husker ingenting fra fortiden. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Bonus: Få 37 bonuskroner nå!

Lucinda Riley forteller i Engletreet historien om Greta Marchmont, som etter tretti år kommer tilbake til herskapshuset Marchmont Hall, som ligger idyllisk til mellom de snødekte fjellene i Wales. Hun lider av hukommelsestap etter å ha vært utsatt for en tragisk ulykke, og husker ingenting fra fortiden.

På en spasertur gjennom det vinterlige landskapet gjør hun en urovekkende oppdagelse. Hun støter på en grav i skogen, og den forvitrede inskripsjonen på støtten viser at her er en liten gutt begravd - hennes egen sønn. Greta er dypt sjokkert, og begynner å lete etter den personen hun en gang var. Da kommer en sannhet for dagen som er så vond at Greta må mobilisere alle sine krefter for å klare å takle det.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202485665
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
The angel tree

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Engletreet:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv