Korrigeringer

Jonathan Franzen er utropt av Granta til en av Amerikas beste forfattere under førti. Med Korrigeringer har han vunnet The National Book Award, og boken ble årets boksuksess i USA, med hele 900 000 solgte bøker i USA kun i utgivelsesåret. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Jonathan Franzen er utropt av Granta til en av Amerikas beste forfattere under førti. Med Korrigeringer har han vunnet The National Book Award, og boken ble årets boksuksess i USA, med hele 900 000 solgte bøker i USA kun i utgivelsesåret. Korrigeringer ble utropt til en av de siste tiårenes mest betydningsfulle romaner av et samstemt kritikerkorps. Han har tidligere utgitt The Twenty-Seventh City og Strong Motion, og i 2010 romanen Frihet.

Enid Lambert begynner å planlegge julen i mars. Hun maser på de tre voksne barna om å komme hjem til julefeiring i St. Jude. Hun vil ha en god, gammeldags familiejul. Det hun glemmer, er at familien hater å være sammen og umiddelbart går hverandre på nervene. Som pressmiddel bruker hun Alfred. Han er syk av Parkinsons, og blir stadig mer innesluttet og deprimert. Men Gary, Chip og Denise har sine egne miserable liv å leve. De vil ikke hjem til Enids krampekos og Alfreds stadig mer fraværende og forvirrete skikkelse.

Jonathan Franzen beskriver nådeløst, rørende, humoristisk og med mye varme den amerikanske familien og det sprikende gapet mellom moderne og tradisjonelle forventninger til livet.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
606
ISBN
9788202343316
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
The corrections
Format
19 x 11 cm
Priser
Årets beste utenlandske bok 2002

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Korrigeringer:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Frihet

Jonathan Franzen
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv