Meny

Livet er fullt av flodhester

; Hilde Stubhaug (Oversetter)

HØYSANGEN PÅ PALERMOVEI er en livsbejaende roman om jakten på århundrets kjærlighet. I denne storslagne slektskrøniken - fortalt fra maleren Esthers perspektiv - følger vi tre generasjoner under samme tak, med nedslag i den parisiske operascenen og en sirkusmanesje i utkanten av St. Les mer
Vår pris
297,-
Spar
42,-

Veil. pris: 339,-  (E-bok)
Planlagt utgivelsesdato: 01.06.2023

E-bok
E-bok
Vår pris: 297,-
Spar: 42,-

Veil. pris: 339,-  (E-bok)
Planlagt utgivelsesdato: 01.06.2023

HØYSANGEN PÅ PALERMOVEI er en livsbejaende roman om jakten på århundrets kjærlighet. I denne storslagne slektskrøniken - fortalt fra maleren Esthers perspektiv - følger vi tre generasjoner under samme tak, med nedslag i den parisiske operascenen og en sirkusmanesje i utkanten av St. Petersburg.

Når Esthers farfar Hannibal kjøper huset på Palermovej på Amager i 1921, drømmer han om et hjem fyllt av opera, bohemer og en kjærlighet like berusende som beskrevet i den mektige Høysangen. Men for hans hustru, den russiske sirkusartisten Varinka, opphørte miraklenes tid i det øyeblikk hun så sin første kjærlighet forsvinne inn i gapet på en flodhest. En flodhest som, for å gjøre saken enda verre, skulle ha vært en elefant - og det nye, store trekkplasteret på farens sirkus.

Hannibal og Varinkas datter - den glamourelskende flyvertinnen Eva - opplever et langt mer pasjonsfylt eteskap etter at hun faller for den svenske duetemmeren Jan Gustav. Hannibals søken etter kunst og stor kjærlighet føres dermed videre til hans barnebarn, tvillingene Esther og Olga, og deres lynintelligente søster Filippa, født med skjev rygg og en dødelig sykdom.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202788377
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Højsangen fra Palermovej
Format: EPUB
Filstr: 1.3 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger