Min side Kundeservice Bli medlem

Neiden 1970

«Anbefales!»

Solgunn Solli, Altaposten

I Neiden 1970 skriver Ingeborg Arvola om barndommen sammen med faren i den kvenske bygda Neiden i Øst-Finnmark. Faren spiser epler i underbuksa og vasker kopper og sokker i samme vann. Fisketurene varer gjennom natta og fyllekulene enda lenger. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I Neiden 1970 skriver Ingeborg Arvola om barndommen sammen med faren i den kvenske bygda Neiden i Øst-Finnmark. Faren spiser epler i underbuksa og vasker kopper og sokker i samme vann. Fisketurene varer gjennom natta og fyllekulene enda lenger. Samlivet deres er fylt av glede, tilhørighet, fylleangst og flid. Barndom og voksenliv reflekterer hverandre i denne sterke og sarte romanen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
171
ISBN
9788202790110
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Neiden 1970
Format
19 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Anbefales!»

Solgunn Solli, Altaposten

«Ja, Ingeborg Arvola gjør det i denne romanen. [...] det hun forteller kommer nær og griper oss. [...]Det er ei vakker bok, skrevet med stor kjærlighet, åpenhet og varme. Den handler mye om raushet, aksept og forståelse for ulike liv. Jeg koste meg, lot meg berøre - og jeg tror svært mange vil ha nytte og glede av å lese romanen.»

Margoth Hovda-Lien, Nordlys

«Gjennom mer enn seksti små, snapshot-aktige minnebilder eller historier, uten overskrifter eller bevisst oppbygd spenningskurve, med romanens åpningsord «Jeg og faren min» som hyppig gjentatt, gjennomgripende mantra, tegnes med mange enkle ord bildet av en mann som representerer nærhet, utfordringer, spenning og er elsket av den vesle datteren sin også når han drikker for mye, snubler, snøvler, sovner og svikter sine omsorgsplikter.»

Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Neiden 1970:

Atlas
3 for 2

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Din Vilma
3 for 2

Din Vilma

Gudrun Skretting
Innbundet 
79,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv