Min side Kundeservice Bli medlem

Rase

roman

I sin nye roman Rase utforsker Monica Isakstuen et ukontrollert sinne, et sinne som bobler opp i hovedpersonen i omgang med hennes nærmeste, mot barn og mann, mot dem hun elsker høyest. Er det denne personen hun vil være, og hvor kommer dette raseriet fra? Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I sin nye roman Rase utforsker Monica Isakstuen et ukontrollert sinne, et sinne som bobler opp i hovedpersonen i omgang med hennes nærmeste, mot barn og mann, mot dem hun elsker høyest. Er det denne personen hun vil være, og hvor kommer dette raseriet fra? 

Rase er roman som på mange måter følger i fotsporene til Isakstuens brageprisvinnende roman Vær snill med dyrene, men i Rase er det et nytt liv som formes, med nye forhold, nye barn og nytt hus, og det er her det virkelig raser: Hvordan å leve med, og oppdra småbarn, den invasjonen av livet og oppgivelsen av selvet det medfører, frustrasjonen og den noen ganger totale hverdagshåpløsheten, og jeg-personens måter å forholde seg til og reflektere omkring dette på, er sentrale temaer i romanen. 

Det er få som klarer å skrive om disse eksistensielle erfaringene like sterkt, og humoristisk, som Isakstuen. Rase er en roman som virkelig brenner, og som vil være med på å løfte Isakstuens allerede store forfatterskap enda et hakk. 

 

Detaljer

Forlag
Pelikanen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
223
ISBN
9788283830255
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Rase
Format
21 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rase:

Atlas
3 for 2

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Min kamp

Karl Ove Knausgård
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv