BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Skyggesøsteren

«(...) avhengighetsskapende historiefortelling med et stort hjerte.»

Dinah Jefferies, forfatter av Tedyrkerens kone

Dette er tredje bok i den storslåtte serien «De syv søstre» av Lucinda Riley. Star er den mest gåtefulle av søstrene, og hun vil nødig gi slipp på tryggheten hun opplever i vennskapet med søsteren CeCe. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Dette er tredje bok i den storslåtte serien «De syv søstre» av Lucinda Riley. Star er den mest gåtefulle av søstrene, og hun vil nødig gi slipp på tryggheten hun opplever i vennskapet med søsteren CeCe. Til slutt bestemmer hun seg likevel for å følge sporet faren har gitt henne for at hun skal finne opphavet sitt. Sporet fører henne til et gammelt antikvariat i London, og blir samtidig starten på en helt ny tilværelse. Hundre år tidligere møter vi den sta og uavhengige Flora. Hun er lykkelig hjemme i Lake District, men krefter utenfor hennes kontroll fører henne til London og til en av sosietetsmiljøets største personligheter, Alice Keppel. Her blir hun en brikke i et spill der hun ikke kjenner reglene, men en dag møter hun en mystisk mann som avslører svarene Flora har vært på jakt etter hele livet.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202547417
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
The shadow sister
Serie
De syv søstre 3

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«(...) avhengighetsskapende historiefortelling med et stort hjerte.»

Dinah Jefferies, forfatter av Tedyrkerens kone

"Spesielt fortidshistorien er en drøm av en underholdningsroman. Det bringer oss til det forrige århundreskiftet og en verden av kjærlighetsintriger, uekte barn, lutfattige adelsfamilier og forfalne herregårder, i en slags Askepott-fortelling. Her er litt av både Brontë og Victoria Holt, og sånn sett den av disse tre bøkene der miljøskildringene virkelig klaffer med Lucinda Rileys stil og sjanger."

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Fantastisk! Helt umulig å legge fra seg! Bøkene om de syv søstrene blir bare bedre og bedre.»

Tracy Rees, forfatter av Amy Snow

«Skyggesøsteren er Lucindas beste bok hittil. Spennvidden i denne serien kan ta pusten fra deg, og hver nye bok er enda mer fascinerende enn den foregående.»

Iona Grey, forfatter av Brevet til Stella

«Rileys kjennetegn - rike detaljer, spennende steder og fantastiske karakterer - er alle til stede i denne gavepakken av en roman. En perfekt bok å krype opp i godstolen med.»

Daily Mail

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skyggesøsteren:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv