Meny
Det mørke tårn V - Stephen King

Det mørke tårn V

ulvene

; Johann Grip (Oversetter)

I denne femte boken i Stephen Kings storslåtte fantasyserie «Det mørke tårn», er Roland på vei sydøst, mot Tårnet. Han har fremdeles følge av sin trofaste ka-tet, bestående av Eddie Dean og hans hustru Susan, Jake Chambers, gutten som to ganger har kommet gjennom dødens dør og inn i Rolands verden, og dovenhunden Utt. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

I denne femte boken i Stephen Kings storslåtte fantasyserie «Det mørke tårn», er Roland på vei sydøst, mot Tårnet. Han har fremdeles følge av sin trofaste ka-tet, bestående av Eddie Dean og hans hustru Susan, Jake Chambers, gutten som to ganger har kommet gjennom dødens dør og inn i Rolands verden, og dovenhunden Utt.


Denne gang fører Strålens vei dem til byen Calla. En ulveflokk terroriserer byens innbyggere ved å stjele småbarn, og folkene i Calla trenger den hjelpen som bare en revolvermann kan gi. Ulvene og deres grusomme herjinger rykker stadig nærmere, men å bekjempe dem innebærer at alt kan gå tapt. Dette er omstendigheter som ikke er ukjente for revolvermennene, og de tilbyr sin hjelp til Callas innbyggere.


Men i kampen mot Ulvene holder det ikke å kjempe med revolvere.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 828
ISBN: 9788202314675
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The dark tower V : wolves of the calla
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger