Min side Kundeservice Bli medlem

Hardkokt eventyrland og verdens ende

I den ene av fortellingene i boken er handlingen lagt til Tokyo i en nær fremtid, et hardkokt eventyrland der informasjon gir makt og rett. I den andre historien befinner vi oss i en tidløs verden, der ondskap og død ikke finnes. Les mer

169,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I den ene av fortellingene i boken er handlingen lagt til Tokyo i en nær fremtid, et hardkokt eventyrland der informasjon gir makt og rett. I den andre historien befinner vi oss i en tidløs verden, der ondskap og død ikke finnes. Fortellingene nærmer seg hverandre og løper sammen. Hovedpersonen er en mann i trettiårene. Hans indre verden er logisk oppbygd, og han blir snart gjenstand for avansert hjerneforskning, samtidig som han kastes ut i intriger og maktkamp.

Medlemsvurdering:
Haruki Murakami plukker et menneske fra hverandre og smelter det sammen igjen på en engasjerende, morsom og interessant måte. I denne boken utspiller handlingen seg i henholdsvis to verdener, Hardkokt eventyrland og Verdens Ende. Hovedpersonen finner stadig ut mer om hjerneforskningen der han har vært et forsøksdyr for en gammel forsker. Han møter utfordringer. Det er flere som er ute etter ham, fra store konsern til små selvstendig næringsdrivende. Hva er det som utspiller seg i hjernen til en mann som må forberede seg på verdens ende? Dette er en fantastisk roman som har det meste. Humor, dybdepsykologi, spenning, detaljer og en drivende handling. Dette er en absolutt anbefaling!

Morten

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
350
ISBN
9788253033037
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
Sekai no owari to hado boiruds wandarando
Format
19 x 12 cm

Medlemmers vurdering

H
Henriette Lunde – 31.07.2017

– Fantastisk - Murakami i sitt rette element!

M
Morten – 24.05.2008

– Haruki Murakami plukker et menneske fra hverandre og smelter det sammen igjen på en engasjerende, morsom og interessant måte. I denne boken utspiller handlingen seg i henholdsvis to verdener, Hardkokt eventyrland og Verdens Ende. Hovedpersonen finner stadig ut mer om hjerneforskningen der han har vært et forsøksdyr for en gammel forsker. Han møter utfordringer. Det er flere som er ute etter ham, fra store konsern til små selvstendig næringsdrivende. Hva er det som utspiller seg i hjernen til en mann som må forberede seg på verdens ende? Dette er en fantastisk roman som har det meste. Humor, dybdepsykologi, spenning, detaljer og en drivende handling. Dette er en absolutt anbefaling!

J
Jojo – 26.08.2007

– I denne romanen reiser du gjennom et hardkokt eventyrland, men og gjennom verdens ende, gjennom et mystisk sted som viser seg å være et menneskes underbevissthet og et sted som er Tokyo i nær fremtid. Denne boka er fantastisk spennende, både på indre og ytre plan: Her er både action og mysterier, og filosofiske og psykologiske grublerier. Også skildringene er fantastiske, spesielt av personene. Og nettopp personene er noen merkelige karakterer: En gal professor og hans direkte barnebarn. En informasjonsforvrenger. Et syndikat som jakter på informasjon. En drømmebibliotekar. En blodtoerstig portvokter. En avdanka offiser som graver hull når han kan. Og ikke minst, innviklinger. Dypest sett stiller denne romanen spørsmålet: Hva er det virkelige livet - det vi kan sanse, eller det som foregår inne i hodene våre?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hardkokt eventyrland og verdens ende:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

666

Tom Egeland
Innbundet 
349,- 399,-

Kokong

Eystein Hanssen
Paperback 
179,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv