Min side Kundeservice Bli medlem

Skyggeblokken

en spøkelseshistorie

DØDEN ER IKKE NOE TESELSKAP
Gudene er sure på hverandre, og menneskenes etterliv står i fare. Som en begynnelse...
Inn i konflikten snubler trettenåringene Thomas og Marie.
Det at de er døde er deres minste problem. Les mer

253,-

278,- Spar: 25,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

DØDEN ER IKKE NOE TESELSKAP
Gudene er sure på hverandre, og menneskenes etterliv står i fare. Som en begynnelse...
Inn i konflikten snubler trettenåringene Thomas og Marie.
Det at de er døde er deres minste problem. Med løfte om nye liv tar de opp kampen, ledet av den gåtefulle Skyggepiken. Uten å helt vite hva det er de har gitt seg ut på.
Det blir grøss. Og litt gru. Og en episk reise i en parallell verden hvor alt kan skje.
Bli med på eventyr til en forgangen tid. Hvor Hardangerbroen ennå ikke var helt bygget ferdig!

Her blir det ingen kjære gud. Dette er en bok for voksne lesere og godt modnet ungdom.
Kjetil Jansen er født i 1960. Mer er det ikke å si.

Medlemsvurdering:
Hvordan er det å være død? Det har mange lurt på siden det var mulig å tenke på egen død. Romanen gir en versjon. Denne romanen ble jeg oppmerksom ved en tilfeldighet. Forfatteren er ualminnelig beskjeden når han presenterer seg slik: "Kjetil Jansen er født i 1960. Mer er det ikke å si." Forfatteren har jo gått på Skrivekunstakademiet sammen med Karl-Ove Knausgård. Beskrivelsene av film er gjort med stor kompetanse om film. Forfatteren har vært filmanmelder i Studentradioen så han vet hva han snakker om. De mange ordspillene og spøkene mellom romanpersonene gjør at boken til tider er hysterisk morsom. Av og til blir leseren også lurt. Stedsbeskrivelsene vitner om stor fysisk nærhet. Jeg likte godt at dialogene er i avisformat, altså uten dobbelfnutter eller gåseøyne. Savner litt groteske beskrivelser og ukorrekt språk, men det passer kanskje ikke for en ungdomsroman? Det er for eksempel ingen banning eller beskrivelser av kjønnsliv. I romanen var det mye jeg kunne kjenne meg igjen i. Forfatteren må ha all mulig lykke til med den vanskelige andre romanen.

Johnny

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
391
ISBN
9788230015629
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

J
Johnny – 24.08.2017

– Hvordan er det å være død? Det har mange lurt på siden det var mulig å tenke på egen død. Romanen gir en versjon. Denne romanen ble jeg oppmerksom ved en tilfeldighet. Forfatteren er ualminnelig beskjeden når han presenterer seg slik: "Kjetil Jansen er født i 1960. Mer er det ikke å si." Forfatteren har jo gått på Skrivekunstakademiet sammen med Karl-Ove Knausgård. Beskrivelsene av film er gjort med stor kompetanse om film. Forfatteren har vært filmanmelder i Studentradioen så han vet hva han snakker om. De mange ordspillene og spøkene mellom romanpersonene gjør at boken til tider er hysterisk morsom. Av og til blir leseren også lurt. Stedsbeskrivelsene vitner om stor fysisk nærhet. Jeg likte godt at dialogene er i avisformat, altså uten dobbelfnutter eller gåseøyne. Savner litt groteske beskrivelser og ukorrekt språk, men det passer kanskje ikke for en ungdomsroman? Det er for eksempel ingen banning eller beskrivelser av kjønnsliv. I romanen var det mye jeg kunne kjenne meg igjen i. Forfatteren må ha all mulig lykke til med den vanskelige andre romanen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skyggeblokken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rocky

Martin Kellerman
Paperback 
174,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv