Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

The well of lost plots

Leaving Swindon behind her to hide out in the Well of Lost Plots (the place where all fiction is created), Thursday Next, Literary Detective and soon-to-be one parent family, ponders her next move from within an unpublished book of dubious merit entitled 'Caversham Heights'. Les mer

89,-
Paperback
Utsolgt
Leaving Swindon behind her to hide out in the Well of Lost Plots (the place where all fiction is created), Thursday Next, Literary Detective and soon-to-be one parent family, ponders her next move from within an unpublished book of dubious merit entitled 'Caversham Heights'. Landen, her husband, is still eradicated, Aornis Hades is meddling with Thursday's memory, and Miss Havisham is trying to break the land-speed record on the A409. But something is rotten in the state of Jurisfiction. Perkins is 'accidentally' eaten by the minotaur, and Snell succumbs to the Mispeling Vyrus. As a shadow looms over popular fiction, Thursday must keep her wits about her and discover not only what is going on, but also who she can trust to tell about it.

Medlemsvurdering:
Thursday gjemmer seg i bakgrunnshistorien til en lav-kvalitets detektivroman, mens hun venter på å føde barnet hun bærer. Men det blir ikke mye hvile for den vordende mor, når den ene Jurisfiction agenten etter den andre møter døden. Fortvilet prøver Thursday å komme til bunns i saken før hele bokverdenen går under. Dette er en hysterisk morsom bok som jeg falt pladask for.
Den er absurd, fantasifull, lekende og utrolig underholdende. Det er en bok som virkelig skiller seg ut, og som lar lesegleden til alle bokglade få utfolde seg i fullt monn. Jeg har sjelden ledd så godt og så lenge over en bok, men med denne mellom hendene er det nesten umulig å stoppe. Den er et blinkskudd du virkelig ikke bør gå glipp av.

Bokormen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
New English Library
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
360
ISBN
9780340825938
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Serie
Thursday Next

Medlemmers vurdering

i
indi – 30.10.2009

– Thursday gjemmer seg i bakgrunnshistorien til en lav-kvalitets detektivroman, mens hun venter på å føde barnet hun bærer. Men det blir ikke mye hvile for den vordende mor, når den ene Jurisfiction-agenten etter den andre møter døden. Fortvilet prøver Thursday å komme til bunns i saken før hele bokverdenen går under. Dette er en hysterisk morsom bok som jeg falt pladask for. Den er absurd, fantasifull, lekende og utrolig underholdende. Det er en bok som virkelig skiller seg ut, og som lar lesegleden til alle bokglade få utfolde seg i fullt monn. Jeg har sjelden ledd så godt og så lenge over en bok, men med denne mellom hendene er det nesten umulig å stoppe. Den er et blinkskudd du virkelig ikke bør gå glipp av.

B
Bokormen – 03.07.2005

– Thursday gjemmer seg i bakgrunnshistorien til en lav-kvalitets detektivroman, mens hun venter på å føde barnet hun bærer. Men det blir ikke mye hvile for den vordende mor, når den ene Jurisfiction agenten etter den andre møter døden. Fortvilet prøver Thursday å komme til bunns i saken før hele bokverdenen går under. Dette er en hysterisk morsom bok som jeg falt pladask for.
Den er absurd, fantasifull, lekende og utrolig underholdende. Det er en bok som virkelig skiller seg ut, og som lar lesegleden til alle bokglade få utfolde seg i fullt monn. Jeg har sjelden ledd så godt og så lenge over en bok, men med denne mellom hendene er det nesten umulig å stoppe. Den er et blinkskudd du virkelig ikke bør gå glipp av.

Oppdag mer

Bøker som ligner på The well of lost plots:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rent

Else Liv Hagesæther
Innbundet 
320,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv