Vindens navn

Del II : kongedreperkrøniken: dag én : del II

Vindens navn er en bok som er dømt til å bli en klassiker, i følge The London Times. Det kan virke som store ord, men den nye fantasytrilogien fra Patrick Rothfuss har fått millioner av tilhengere verden over. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Vindens navn er en bok som er dømt til å bli en klassiker, i følge The London Times. Det kan virke som store ord, men den nye fantasytrilogien fra Patrick Rothfuss har fått millioner av tilhengere verden over. De to bøkene i serien har begge ligget på The New York Times bestselgerliste. Vindens navn er klassisk i både format og form, men Rothfuss imponerer med å skape et fantastisk univers ved finne sin egen unike historie og språk innen sjangeren.

Historien i Vindens navn er på en måte den enkleste som finnes: Historien om en manns liv, Kvothe, en av verdens mest legendariske menn som har gått under jorden etter å ha utført både fantastiske og grusomme handlinger. Alle tror han er død, inntil en kronikør sporer ham opp og overtaler ham til å fortelle livshistorien sin.

«Han er skremmende god denne Rothfuss», sa forfatteren av A Game of Thrones, George R. R. Martin om fantasydebutanten som har skapt en verdenssensasjon.

Detaljer

Forlag
Bazar
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
375
ISBN
9788280877420
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The name of the wind, part 2
Format
21 x 13 cm
Serie
Kongedreperkrøniken 1

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vindens navn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Blå

Maja Lunde
Paperback 
160,- 229,-
 

Skam

Julie Andem
Innbundet 
272,- 299,-
 

Fuglane

Tarjei Vesaas
Paperback 
160,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv