Min side Kundeservice Bli medlem

Basal farmakologi

Denne boken er en omarbeidet utgave av Illustrert farmakologi (Fagbokforlaget, 2020) med større vekt på basal farmakologi. Boken gir en grunnleggende innføring i farmakokinetikk, det vil si hva som skjer med legemidlene i kroppen, og farmakodynamikk, det vil si virkningsmekanismer som forklarer effekter på celler og organer. Les mer

739,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken er en omarbeidet utgave av Illustrert farmakologi (Fagbokforlaget, 2020) med større vekt på basal farmakologi. Boken gir en grunnleggende innføring i farmakokinetikk, det vil si hva som skjer med legemidlene i kroppen, og farmakodynamikk, det vil si virkningsmekanismer som forklarer effekter på celler og organer.
Individuell variasjon i legemiddelrespons inkludert legemiddelinteraksjoner omtales spesielt. De fleste legemidler som er på markedet i Norge, blir omtalt og presenteres etter bruksområde og ved virkestoffnavn.
Boken kan benyttes i undervisning i basalfarmakologi for farmasi- og medisinstudenter i Norge.
Hege Thoresen er professor i farmakologi ved Farmasøytisk institutt og Institutt for klinisk medisin, Universitetet i Oslo.
Terje Simonsen er spesialist i klinisk farmakologi. Han har i mange år vært førsteamanuensis ved Institutt for medisinsk biologi og ved Institutt for klinisk medisin, UiT Norges arktiske universitet, Tromsø.
Roy Lyså er siv.ing. innen bioteknologi og dr.scient. i farmakologi. Han er avdelingsingeniør ved Institutt for medisinsk biologi, UiT Norges arktiske universitet, Tromsø.
Øvrige forfattere er Hege Christensen, Harald Thidemann Johansen, Eili Tranheim Kase, Ida Robertsen, Arild Chr. Rustan og Rigmor Solberg, alle ansatt ved Farmasøytisk institutt, UiO.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
407
ISBN
9788245033557
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Basal farmakologi
Format
25 x 20 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Basal farmakologi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Karma

Jørgen Jæger
Paperback 
149,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv