Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Fjøl CARNE sheesham 23x60 cm

439,-

639,- Spar: 200,-

Sendes innen 2 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Lagersalg: inntil -70 %! Velg flere her

Plank Boards fjølene fra Stuff Design er perfekte både som brødfjøler og som serveringsfjøler for tapas. Fjølene er 2,5 cm tykke, noe som gir de et røft utseende.

Fjølene er laget i indisk rosentre (Sheesham), en tresort som er mørk i kjernen, lysere mot ytterveden og har et fantastisk varmt fargespill. Det er en hard tresort som er solid, slitesterkt og tungt. Perfekt for produksjon av serveringsbrett, skjærefjøler og møbler. Treet vokser raskt og hører naturlig til på det indiske subkontinentet og sørlige Iran.
All produksjon og import er sertifisert, med trygghet på at veden som brukes i produksjon kommer fra plantasjer og områder som ikke er ødeleggende for overlevelse av arter, og at anskaffelsen av råmaterialet er i samsvar med lovene i India. Indisk rosentre er ikke på rødlisten over truede arter fra tropisk treslag.

Stuff Design er et familiedrevet designfirma i Danmark med forhandlere, distributører og agenter over hele Europa. Selskapet med over 10 års erfaring innenfor design og produksjon av interiørprodukter drives av Randi og Jacob Klausen som begge deler en lidenskap for interiørdesign og en sterk tro på å skape designprodukter som er vakre og funksjonelle til gunstig pris. Alle produktene er designet in-house og har fokus på funksjon, design, kvalitet og pris.

Mål: 23x60 cm
Materiale: Sheesham (indisk rosentre)

Vaskes for hånd. Vi anbefaler at produktene behandles med nøytral matolje etter bruk og vask.

 

Nr: 8170770

Medlemmers vurdering

Flere produkter fra Stuff:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv