Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Fjøl PLANCHE 40x55 cm mørk brun

599,-

699,- Spar: 100,-

Sendes innen 2 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Basic Boards fjølene fra Stuff Design er perfekte både som brødfjøler og som serveringsfjøler for tapas.

Fjølene er laget i indisk rosentre (sheesham), en tresort som er mørk i kjernen, lysere mot ytterveden og har et fantastisk varmt fargespill. Det er en hard tresort som er solid, slitesterk og tung. Perfekt for produksjon av serveringsbrett, skjærefjøler og møbler. Treet vokser raskt og hører naturlig til på det indiske subkontinentet og sørlige Iran.

All produksjon og import er sertifisert, med trygghet på at veden som brukes i produksjon, kommer fra plantasjer og områder som ikke er ødeleggende for overlevelse av arter og at anskaffelsen av råmaterialet er i samsvar med lovene i India. Indisk rosentre er ikke på rødlisten over truede arter fra tropisk treslag.

Stuff Design er et familiedrevet designfirma i Danmark, med forhandlere, distributører og agenter over hele Europa. Selskapet, med over ti års erfaring innenfor design og produksjon av interiørprodukter, drives av Randi og Jacob Klausen, som deler en lidenskap for interiørdesign og en sterk tro på å skape designprodukter som er vakre og funksjonelle til gunstig pris. Alle produktene er designet in-house og har fokus på funksjon, design, kvalitet og pris.

Mål: 40x45 cm
Materiale: sheesham (indisk rosentre)

Vaskes for hånd. Vi anbefaler at produktene behandles med nøytral matolje etter bruk og vask.

Nr: 8198004

Medlemmers vurdering

Flere produkter fra Stuff:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv