Meny
 

Rødt, hvitt & blått

om demokratiet i Europa

Hvordan står det til med frihet, likhet og brorskap i Europa? Asle Toje tar problemene på pulsen. Les mer
Vår pris
299,-
Spar
30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 299,-
Spar: 30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Europa er inne i en brytningstid. Kartet stemmer dårlig overens med terrenget. De arvede sjablongene, begrepene som vi har brukt til å forstå vår samtid med dekker bare deler av dagens virkelighet. Resultatet er at mange av de viktigste trendene utspiller seg bortenfor det offentlige ordskiftet: Hvilken effekt hadde det at arbeiderklasse ble trygdeklasse? Hvorfor styrkes islam når kristendommen svekkes? Har det noe å si at Europa ikke gjør plass til de unge i arbeidsmarkedet? Hvorfor er multikulturalismen så farlig? Hvorfor vokser de nye høyrepartiene seg sterke i Europa - og hvor har det blitt av sosialismen? Dette er spørsmål som Asle Toje tar opp i denne boka.

Rødt, hvitt & blått er en reise gjennom Europa og Norge og en finger på pulsen til det europeiske demokrati, hvordan står det til med vår Frihet, Likhet og Brorskap?

Tojes bok er en essayistisk reiseskildring fra et problemfylt Europa, og til tider er den både velskrevet og underholdende. Asle Toje har et godt grep om språket, særlig i reportasje-bitene av boka.
Simen Ekern, Dagbladet

Fakta