Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Rødt, hvitt & blått

om demokratiet i Europa

Europa er inne i en brytningstid. Kartet stemmer dårlig overens med terrenget. De arvede sjablongene, begrepene som vi har brukt til å forstå vår samtid med dekker bare deler av dagens virkelighet. Resultatet er at mange av de viktigste trendene utspiller seg bortenfor det offentlige ordskiftet: Hvilken effekt hadde det at arbeiderklasse ble trygdeklasse? Hvorfor styrkes islam når kristendommen svekkes? Har det noe å si at Europa ikke gjør plass til de unge i arbeidsmarkedet? Hvorfor er multikulturalismen så farlig? Hvorfor vokser de nye høyrepartiene seg sterke i Europa ? og hvor har det blitt av sosialismen? Dette er spørsmål som Asle Toje tar opp i denne boken. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Europa er inne i en brytningstid. Kartet stemmer dårlig overens med terrenget. De arvede sjablongene, begrepene som vi har brukt til å forstå vår samtid med dekker bare deler av dagens virkelighet. Resultatet er at mange av de viktigste trendene utspiller seg bortenfor det offentlige ordskiftet: Hvilken effekt hadde det at arbeiderklasse ble trygdeklasse? Hvorfor styrkes islam når kristendommen svekkes? Har det noe å si at Europa ikke gjør plass til de unge i arbeidsmarkedet? Hvorfor er multikulturalismen så farlig? Hvorfor vokser de nye høyrepartiene seg sterke i Europa ? og hvor har det blitt av sosialismen? Dette er spørsmål som Asle Toje tar opp i denne boken.

Boken er en reise gjennom Europa og Norge og en finger på pulsen til det europeiske demokrati, hvordan står det til med vår Frihet, Likhet og Brorskap?

Medlemsvurdering:
Her har du sjansen til å utvide din horisont, til å se sammenhenger og lære om fremmed kultur. Asle Toje bør absolutt lyttes til, dette er en skjebnetid for Europa. Får topp-karakter av meg.

Kristian R.

Detaljer

Forlag
Dreyers forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
344
ISBN
9788282650793
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
22 x 16 cm
Serie
Europatrilogien

Medlemmers vurdering

K
Kristian R. – 03.11.2015

– Her har du sjansen til å utvide din horisont, til å se sammenhenger og lære om fremmed kultur. Asle Toje bør absolutt lyttes til, dette er en skjebnetid for Europa. Får topp-karakter av meg.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rødt, hvitt & blått:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv