Min side Kundeservice Bli medlem

Vi burde alle være feminister

Et personlig og velargumenterende essay om feminisme i dag.
«... jeg har lyst til å be om at vi begynner å drømme om en plan for en annerledes verden. En mer rettferdig verden. En verden av lykkeligere menn og lykkeligere kvinner som lever sannere liv. Les mer

90,-

99,- Spar: 9,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Et personlig og velargumenterende essay om feminisme i dag.
«... jeg har lyst til å be om at vi begynner å drømme om en plan for en annerledes verden. En mer rettferdig verden. En verden av lykkeligere menn og lykkeligere kvinner som lever sannere liv. Og det er her vi må starte: Vi må oppdra døtrene våre annerledes. Vi må også oppdra sønnene våre annerledes.»

Hva betyr feminisme i dag? I dette personlige og velargumenterende essayet, som stammer fra Chimamanda Ngozi Adichies meget anerkjente TED-foredrag ved samme navn, introduserer hun leseren for en unik definisjon av feminisme i det 21. århundret, en definisjon som bygger på inkludering og bevisstgjøring. Når Adichie i høy grad bruker egne opplevelser og sin dype forståelse for kjønnspolitikkens ofte tilslørte virkelighet, utforsker hun hva det vil si å være kvinne akkurat nå - en høyaktuell oppfordring til at vi alle burde være feminister.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
55
ISBN
9788205485600
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
We should all be feminists
Format
16 x 11 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vi burde alle være feminister:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv