Min side Kundeservice Bli medlem

Dragestrid

kampen om mennesket

Den dragestriden vi nå står midt inne i, og som raser både i oss og rundt oss, har sin rot i lengst svunne tider. Denne boken skildrer stridens åndshistoriske røtter og dens spirituelle bakgrunn, men drøfter også de aktuelle utfordringene som vi står overfor - med en global erosjon av menneskerettigheter, økonomi og demokrati. Les mer

309,-

340,- Spar: 31,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Den dragestriden vi nå står midt inne i, og som raser både i oss og rundt oss, har sin rot i lengst svunne tider. Denne boken skildrer stridens åndshistoriske røtter og dens spirituelle bakgrunn, men drøfter også de aktuelle utfordringene som vi står overfor - med en global erosjon av menneskerettigheter, økonomi og demokrati. Vi stilles i utsikt et samfunn bygd på biometrisk overvåkning, kunstig intelligens og en transhumanistisk ideologi, der det enkelte menneske ikke har noen verdi.

Disse symptomene utfordrer oss til å gjøre opp vårt eksistensielle regnskap og svare på dype spørsmål som: Hva er umistelig i vår eksistens som menneske? Er vår frihet verdt å kjempe for? Hva betyr det å være menneske på jorden?

Detaljer

Forlag
Paradigmeskifte forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
315
ISBN
9788293235422
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Dragestrid
Format
23 x 16 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dragestrid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Norge

Per-Aslak Ertresvåg
Paperback 
318,- 349,-
 

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv