Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Livsviktig

Arne Næss og dialogen

Denne boken utgis i anledning Arne Næss' 95 års dag 27. januar 2007. Møt filosofen i spennende samtaler om temaer som tid, penger, kjærlighet og opplevelser fra 2. verdenskrig. Samtalene har en enkel og lekende form beregnet på et bredt publikum. Les mer

180,-

198,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken utgis i anledning Arne Næss' 95 års dag 27. januar 2007. Møt filosofen i spennende samtaler om temaer som tid, penger, kjærlighet og opplevelser fra 2. verdenskrig. Samtalene har en enkel og lekende form beregnet på et bredt publikum. Samtalepartner er Arne Næss' gode venn Henrik B. Tschudi, som har lang erfaring med den spontane dialogformen. Dialogen går ikke bare mellom mennesker, men også mellom Arne Næss og naturen. Vi følger ham på tur til ørkenen i California, og på besøk til et grønt Norge i år 2084. Boken er en oppfølger til samtaleboken Hvor kommer virkeligheten fra? (2000). Begge bøker er basert på samtaler fra tidsskriftet Flux. Denne boken har også tidligere upublisert stoff.

Medlemsvurdering:
Til dem som lurer på om det finnes for mange Arne Næss-bøker: Nei! I hvert fall er jeg glad for at denne finnes. Den særegne fiosofen kan snakke om de største og de minste ting og få alt til å bli interessant. Vi får innblikk både i tankene hans og i episoder fra hans forbløffende liv. Samtalene er foretatt i perioden 2000-2005, og intellektet er på topp. Boken går i dybden uten å bli tung å lese. Småmorsomt er det også. Dagboken fra Arnes tur til ørkenen i California er et friskt pust i nesten skjønnlitterær stil. Boken er skrevet sammen med Henrik B.Tschudi, og vennskapet mellom de to skinner igjennom og gjør dette til en opplevelse for både hjertet og hodet. Endelig en bok fra bestselgerlistene som fortjener å være der!

Karita

Detaljer

Forlag
Flux
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
175
ISBN
9788292773048
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
22 x 15 cm
Serie
Samtaler med Arne Næss

Medlemmers vurdering

K
Karita – 06.02.2007

– Til dem som lurer på om det finnes for mange Arne Næss-bøker: Nei! I hvert fall er jeg glad for at denne finnes. Den særegne fiosofen kan snakke om de største og de minste ting og få alt til å bli interessant. Vi får innblikk både i tankene hans og i episoder fra hans forbløffende liv. Samtalene er foretatt i perioden 2000-2005, og intellektet er på topp. Boken går i dybden uten å bli tung å lese. Småmorsomt er det også. Dagboken fra Arnes tur til ørkenen i California er et friskt pust i nesten skjønnlitterær stil. Boken er skrevet sammen med Henrik B.Tschudi, og vennskapet mellom de to skinner igjennom og gjør dette til en opplevelse for både hjertet og hodet. Endelig en bok fra bestselgerlistene som fortjener å være der!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Livsviktig:

Hegel
Ny!

Hegel

Sigurd Hverven
Innbundet 
399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pust

Audun Myskja
Paperback 
229,-

Bibelen

Norsk Bibel c/o Lunde Forlag AS
Innbundet 
472,- 519,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv