Årsregnskapet

en grunnleggende innføring : oppgavesamling med løsninger

Denne oppgavesamlingen er tilpasset læreboken Årsregnskapet - en grunnleggende innføring. Kapittelinndelingen følger derfor læreboken.
Oppgavene er av varierende omfang og vanskelighetsgrad. Oppgavesamlingen dekker de fleste emnene i et grunnleggende kurs i utarbeidelse og analyse av finansregnskap. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Denne oppgavesamlingen er tilpasset læreboken Årsregnskapet - en grunnleggende innføring. Kapittelinndelingen følger derfor læreboken.
Oppgavene er av varierende omfang og vanskelighetsgrad. Oppgavesamlingen dekker de fleste emnene i et grunnleggende kurs i utarbeidelse og analyse av finansregnskap. Boken bør derfor kunne være anvendelig uavhengig av lærebok. Enkelte av oppgavene er uten løsning. Løsning på disse oppgavene kan faglærer få ved å henvende seg til forlaget.
Denne utgaven er oppdatert til gjeldende regelverk per 1. januar 2023 inkludert endringer i oppstillingsplanen i regnskapsloven.
Trond Kristoffersen er statsautorisert revisor og ansatt som dosent i finansregnskap ved NTNU Handelshøyskolen. Han har over ti års erfaring fra revisoryrket, og underviser i dag innenfor fagfeltet finansregnskap, merverdiavgift og skatt.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
403
ISBN
9788245047400
Utgave
7. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Årsregnskapet
Format
30 x 21 cm
Serie
Årsregnskapet en grunnleggende innføring

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Årsregnskapet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Nedetid

Jens K. Styve
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv