Min side Kundeservice Bli medlem

Årsregnskapet

en grunnleggende innføring

Boken gir en grundig innføring i årsregnskapet inkludert regnskapsanalyse. Den tilfredsstiller det som rammeplanen for økonomisk-administrative høgskolestudier anbefaler som obligatoriske kunnskaper i finansregnskap. Les mer

699,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Boken gir en grundig innføring i årsregnskapet inkludert regnskapsanalyse. Den tilfredsstiller det som rammeplanen for økonomisk-administrative høgskolestudier anbefaler som obligatoriske kunnskaper i finansregnskap. Dette gjelder kurs i grunnleggende regnskap og finansregnskap med analyse. Boken går grundig gjennom sammenhengen mellom bedriftsøkonomiske resonnementer og regler og prinsipper for regnskapsføring. Det er lagt vekt på en pedagogisk framstilling med mange praktiske eksempler.
Boka krever ingen forkunnskaper og består av fire hoveddeler: Grunnleggende regnskapsforståelse Regler for bokføring og dokumentasjon av regnskapsopplysninger Regnskapslovens regler om årsregnskapet inklusive kontantstrømoppstilling og en innføring i konsernregnskap Regnskapsanalyse I tillegg til læreboken er det utarbeidet en oppgavesamling med detaljerte løsningsforslag. Oppgavesamling følger inndelingen i læreboken, og er velegnet både til selvstudier og som støtte for læreboken.
Denne utgaven er oppdatert til gjeldende regelverk per 1. januar 2023 inkludert endringer i oppstillingsplanen i regnskapsloven.
Trond Kristoffersen er statsautorisert revisor og ansatt som dosent i finansregnskap ved NTNU Handelshøyskolen. Han har over ti års erfaring fra revisoryrket, og underviser i dag innenfor fagfeltet finansregnskap, merverdiavgift og skatt.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
547
ISBN
9788245047417
Utgave
7. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Årsregnskapet
Format
24 x 17 cm
Serie
Årsregnskapet en grunnleggende innføring

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Årsregnskapet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Nedetid

Jens K. Styve
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv