Min side Kundeservice Bli medlem

To Go Click termokopp 0.4 l Mummi Svømme

399,-
Utsolgt

Den svensktalende forfatteren og kunstneren Tove Jansson, oppvokst i Finland, ble verdensberømt som skaper av Mummi-historiene, som ble skrevet og illustrert mellom 1945 og 1980. Historiene om figurene i Mummidalen og deres venner er oversatt til mer enn femti språk, og de hvite og runde trollene med store snuter er elsket av mennesker i alle aldre over hele verden.

I et innovativt og funksjonelt design kommer en termokopp som er ypperlig til folk på farten. Har du ikke tid til å sitte ned ved kjøkkenbordet om morgenen for å nyte en god kopp kaffe?

Fortvil ikke, Stelton hjelper deg gjerne. Designet på termokoppen er både smart og estetisk på samme tid, og gir deg mulighet til å nyte både varme og kalde drikker uten søl mens du er på tur. To Go Click er ypperlig å ta med seg i bilen, på reise eller fra ett ærend til et annet. Du trenger kun bruke den ene hånden, og med et lett trykk på toppen, er drikken din klar til å nytes. Trykker du en gang til, er termokoppen helt lukket og drikken holder seg varm lenge.

Koppen har to lag av rustfritt stål, som skaper en termoeffekt og gjør at drikken din holdes varm (eller kald) lengre. 

Tips: En varm gave til en travel venn, kanskje? Du kan også legge oppi en pose med eksklusiv kaffe eller smakfull te for å gjøre gaven enda mer spesiell.

Volum: 0,4 liter
Mål: høyde 17 cm
Materiale: rustfritt stål med pulverlakkering

Rengjør med varmt vann og evt. mildt oppvaskmiddel. Bruk alltid en bløt klut til å rengjøre koppen utenpå i stedet for en oppvaskbørste, da denne kan lage riper i overflaten. Tåler ikke oppvaskmaskin.

 

Nr: 8212082

Medlemmers vurdering

Flere produkter fra Stelton:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv