Min side Kundeservice Bli medlem

Et hav av minner

«En hjerteskjærende historie om tap og kjærlighet hos mennesker som er påvirket av krig og politiske omveltninger.»

Library Journal

Etter kuppet i Chile, der militærdiktaturet kommer til makten, blir livet farlig for ekteparet Octavio og Salomé som har et helt annet politisk syn. Salomé trygler Octavio om at han først og fremst må tenke på familiens sikkerhet, heller enn å opponere mot det nye regimet. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Etter kuppet i Chile, der militærdiktaturet kommer til makten, blir livet farlig for ekteparet Octavio og Salomé som har et helt annet politisk syn. Salomé trygler Octavio om at han først og fremst må tenke på familiens sikkerhet, heller enn å opponere mot det nye regimet.

Når han til slutt innser at de befinner seg i stor fare, får han og familien politisk asyl i Sverige. Men for Salomé blir livet vanskelig. Hun må leve med smertefulle hemmeligheter, samtidig som hun vet at de aldri kan reise hjem igjen.

I Sverige får vi også den dramatiske historien til Kaja. Hun er ett av ca. 70.000 barn som ble evakuert fra Finland til Sverige under krigen. En del barn mistet foreldrene sine i Finland på grunn av krigen og ble værende i Sverige, og en del ble så sterkt knyttet til fosterfamilien at de ikke reiste hjem igjen. Når Kaja til slutt vender tilbake for å lete etter familien, blir det ikke slik hun har sett for seg.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202515874
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The rhytm of memory

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«En hjerteskjærende historie om tap og kjærlighet hos mennesker som er påvirket av krig og politiske omveltninger.»

Library Journal

«En fascinerende undersøkelse av de fengslene mennesker skaper for seg selv, om hvordan man venner seg til lidelse og hvordan befrielsen til slutt virker like smertefull som fangenskapet. Dette er en ambisiøs utforskning av politiske og personlige kamper.»

Publishers Weekly

«(...) en kompleks og gripende fortelling.»

Wall Street Journal

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et hav av minner:

Se flere

Logg inn

Handlekurv