Min side Kundeservice Bli medlem

Fra en fremmed kyst

En kort roman om en stor kjærlighet, fra øye Mure.

Lorna bor på den lille skotske øya Mure. Et fredelig sted der naboene hjelper hverandre. Men når den lokale legen skal pensjonere seg, er det ingen som ønsker å overta jobben. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En kort roman om en stor kjærlighet, fra øye Mure.

Lorna bor på den lille skotske øya Mure. Et fredelig sted der naboene hjelper hverandre. Men når den lokale legen skal pensjonere seg, er det ingen som ønsker å overta jobben. Mure er for liten og avsidesliggende.

Langt derfra, i en overfylt flyktningleir, behandler Saif en gutt som har skadet hånden alvorlig. Saif er flyktning selv, men han er også lege og akkurat det Mure trenger.

Saif blir ønsket velkommen med åpne armer. Men vil han kunne komme seg videre til tross for tunge minner og vanskelige opplevelser? Denne sommeren gjør Saif sitt beste for å føle seg hjemme i et nytt og ukjent miljø, og for Lorna blir livet aldri det samme igjen.

Fra en fremmed kyst er en kort roman som finner sted på Mure, der også serien om Flora McKenzie, «Den lille øya i havet», finner sted. Men i denne historien er Saif og Lorna hovedpersonene.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205532434
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
David Higham
Serie
Mure

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fra en fremmed kyst:

For to

Simon Strauss
Innbundet 
318,- 349,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv