Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Hva er det jeg føler?

Det kan virke enkelt nok å sette ord på følelser, men det er ikke alltid så lett som man skulle tro. For det første må voksne være klar over hva et barn føler, så de kan hjelpe barnet med å finne ordene som best beskriver følelsene. Les mer

308,-

339,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Det kan virke enkelt nok å sette ord på følelser, men det er ikke alltid så lett som man skulle tro. For det første må voksne være klar over hva et barn føler, så de kan hjelpe barnet med å finne ordene som best beskriver følelsene. Det kan være vanskelig. Barn kan i likhet med voksne også ha sammensatte følelser.

Denne boken er skrevet for deg som vil hjelpe barn å håndtere følelser. Barn som vokser opp med foreldre som respekterer og veileder følelser, klarer seg bedre på mange måter:

- Barna inngår sterkere vennskap

- De gjør det bedre på skolen

- De håndterer skiftende humør bedre, har færre negative følelser og kommer raskere til hektene etter emosjonelle hendelser

- De blir til og med sjeldnere syke

Denne boken er et verktøy for foreldre og barn i å forstå, sette ord på og håndtere følelser. Boken hjelper deg å identifisere også sammensatte følelser, som ikke er enkle å forstå. Boken har emosjonsordliste og mange praktiske råd, tips og eksempler som vil hjelpe barn fra før de kan snakke til de er langt opp i tenårene. Familiens nyttigste håndbok?

I denne boken forteller professorene John Gottman og Frode Thuen hva denne aktiviteten går ut på. Metodene i boken er basert på John Gottmans forskning. Forskningen viser at barn som lærer å håndtere vanskelige følelser tidlig, får det enklere senere i livet.

Mange foreldre er usikre på hva de skal gjøre når barn gir uttrykk for emosjoner som sorg, sinne eller redsel. Denne boken gir dem et verktøy til å gjenkjenne og forstå slike vanskelige følelser, og vitenskapelig underbygde råd og strategier som viser hvordan man hjelper barn med å håndtere dem.

Hva er det jeg føler er en nyttig veileder for foreldre, omsorgspersoner, lærere og andre som vil hjelpe barn.

Boken er systematisk oppbygd og veileder leseren steg for steg. Én seksjon handler om spedbarns- og småbarnsperioden, mens et nyskrevet kapittel av professor Frode Thuen gir råd om emosjonstrening av eldre barn og ungdommer.

Detaljer

Forlag
Panta
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
190
ISBN
9788279008835
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
What am I feeling?
Format
22 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

C
Carina – 16.11.2018

– Anbefales!!!!!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva er det jeg føler?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skam

Anna Fiske
Innbundet 
199,-
 

Essays

Michel de Montaigne
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv