Min side Kundeservice Bli medlem

Barnehagelæreren og barna

Kompetente medarbeidere med grunnleggende kunnskap om hvordan man møter barn og legger til rette for gode hverdager, er en forutsetning for god barnehagedrift. Den dyktige barnehagelæreren må legge til rette for optimale muligheter for utvikling og læring, i en hverdag med stort rom for lek, samspill og glede. Les mer

369,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Kompetente medarbeidere med grunnleggende kunnskap om hvordan man møter barn og legger til rette for gode hverdager, er en forutsetning for god barnehagedrift. Den dyktige barnehagelæreren må legge til rette for optimale muligheter for utvikling og læring, i en hverdag med stort rom for lek, samspill og glede.

Barnehagelæreren må bli så god som mulig i alle hverdagsmøter. Gjennom elleve kapitler tar forfatterne for seg temaene omsorg, lek, språk, mangfold, inkludering og gruppefellesskap. De praksisnære kapitlene dekker et bredt tilfang av faglige områder som er relevante i barnehagehverdagen. Hva barnehagelærerrollen skal fylles med av innhold, går som en rød tråd gjennom boka.

Boka er skrevet for barnehagelærerstudenter og ferdig utdannede barnehagelærere.

Redaktørene Mona Halsaunet Frønes og Marit Kanstad har med seg bidragsyterne Maria Selmer-Olsen, Bodil Mørland, Kari Nergaard, Cecilie D. Fodstad, Anne Berg og Marianne Schram.


«Praksisnær og reflekterande. Boka er solid plassert i ei barnehagesetting, og ho tek opp tema som er viktig for dei tilsette å vere orientert om».
Kirsten Flaten, Høgskulen på Vestlandet i bladet Utdanning.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
196
ISBN
9788215050317
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Barnehagelæreren og barna
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barnehagelæreren og barna:

Natur 1
Ny!

Natur 1

Hjørdis H. K. Bakke
Paperback 
539,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Slem

Veronica Salinas
Innbundet 
300,- 330,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv