Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Barns læring i fellesskap

Dette heftet om barns læring i fellesskap tar for seg kunnskapen vi har om det nødvendige felleskapet, hvor sosiale relasjoner barn imellom ikke kan erstattes av voksne, men krever nettopp barn og deres forståelse av verden. Les mer

259,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Dette heftet om barns læring i fellesskap tar for seg kunnskapen vi har om det nødvendige felleskapet, hvor sosiale relasjoner barn imellom ikke kan erstattes av voksne, men krever nettopp barn og deres forståelse av verden.
Alle trenger å høre til og å være verdifulle deltakere i et fellesskap - ikke minst barn. Innenfor fellesskapets rammer utvikler barnet seg, det trives, vokser, utvikler kunnskap og følelser og dannes som menneske.

Vi vet hvor stor betydning en barnehage av høy kvalitet har for alle barn. En av indikasjonene på kvaliteten er at barnehagene gjennom sine pedagogiske aktiviteter støtter opp under og bygger videre på barns fellesskap med andre barn, slik at alle barna lærer, utvikler seg og rustes for livet.

Dette vet vi om ... Barnehagen er en serie som består av praksisnære og praksisrettede hefter som gir kunnskap om aktuelle utfordringer i barnehagen. Formålet med serien er å gjøre forskningsbasert kunnskap om pedagogisk arbeid lettere tilgjengelig for barnehagens ansatte og ledere.

Heftet er en del av Dette vet vi om barnehagen : samlepakke 2

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
52
ISBN
9788205524088
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Det ved vi om børns læring i fællesskaber
Format
20 x 20 cm
Serie
Dette vet vi om barnehagen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barns læring i fellesskap:

Lek

Maria Øksnes
Paperback 
459,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Shh!

Chris Haughton
Innbundet 
182,- 200,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv