Min side Kundeservice Bli medlem

Betydningen av voksen-barn-kommunikasjon

Dette heftet handler om betydningen av barnets tilknytning til sin omsorgsperson og tilknytningens betydning for barnets utvikling som et kulturbærende individ.
Heftet tar opp faglige elementer som tilknytning, felles oppmerksomhet og sammenhengen mellom barnets biologi, den kulturelle stimuleringen/læringen og det sosiale rommet. Les mer

259,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Dette heftet handler om betydningen av barnets tilknytning til sin omsorgsperson og tilknytningens betydning for barnets utvikling som et kulturbærende individ.
Heftet tar opp faglige elementer som tilknytning, felles oppmerksomhet og sammenhengen mellom barnets biologi, den kulturelle stimuleringen/læringen og det sosiale rommet. Omsorg beskrives i heftet som en vesentlig del av de pedagogiske rammene, der de utviklende interaksjonene kan foregå. Gjennom hele heftet blir den viktige rollen til voksne omsorgspersoner understreket.

Dette vet vi om ... Barnehagen er en serie som består av praksisnære og praksisrettede hefter som gir kunnskap om aktuelle utfordringer i barnehagen. Formålet med serien er å gjøre forskningsbasert kunnskap om pedagogisk arbeid lettere tilgjengelig for barnehagens ansatte og ledere.

Denne tittelen selges kun enkeltvis.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
43
ISBN
9788205459601
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Betydningen af voksen-barn-kommunikation
Format
20 x 20 cm
Serie
Dette vet vi om barnehagen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Betydningen av voksen-barn-kommunikasjon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv