Min side Kundeservice Bli medlem

Observasjon og intervju i barnehagen

Gjennom observasjoner og intervju øker kvaliteten på barnehagetilbudet. Boka gir oss innføring i de metodene og den kunnskapen som skal til for å gi barna gode hverdager med rom for deres egen medvirkning i barnehagen. Les mer

459,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Gjennom observasjoner og intervju øker kvaliteten på barnehagetilbudet. Boka gir oss innføring i de metodene og den kunnskapen som skal til for å gi barna gode hverdager med rom for deres egen medvirkning i barnehagen.
Grunnlaget for barnehagepedagogisk arbeid ligger i å observere og tolke det vi ser barn gjør og å lytte til hva barn sier gjennom samtale med dem. "Observasjon og intervju i barnehagen" er en innføringsbok i observasjon som oppmerksom iakttagelse, i intervju, samtale, praksisfortellinger samt andre metoder. Den er særlig egnet for barnehageansatte og studenter i barnehagelærerutdanningen, men passer også for andre som arbeider med barn og unge og som er opptatt av barns medvirkning.

Den fjerde utgaven er revidert i forhold til de siste endringene i lov og rammeplaner. Med økt fokus på kvalitet i barnehagen stilles det større krav til barnehagelærerne, også i forhold til observasjon og intervju. Derfor blir også nyere litteratur som drøfter observatørrollen trukket inn.

Dette er en bok barnehagelæreren tar med seg ut i praksis etter endt utdanning, og har stor glede og nytte av som profesjonsutøver.

Gunvor Løkken er professor ved Høgskolen i Vestfold og Frode Søbstad professor emeritus i førskolepedagogikk ved Dronning Mauds Minne Høgskolen (DMMH).

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
138
ISBN
9788215021416
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
23 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Observasjon og intervju i barnehagen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

E1

Kristine Ohrem Bakke
Paperback 
959,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv