Min side Kundeservice Bli medlem

Se mangfold!

perspektiver på flerkulturelt arbeid i barnehagen

Se mangfold! gir teoretiske og praktiske eksempler på hvordan mangfold kan komme til uttrykk, utforskes, skapes og samarbeides om i barnehagen. Boka er spesielt rettet mot førskolelærerstudenter og ansatte i barnehager, men bør også leses av lærere og andre som arbeider med mennesker. Les mer

529,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Se mangfold! gir teoretiske og praktiske eksempler på hvordan mangfold kan komme til uttrykk, utforskes, skapes og samarbeides om i barnehagen. Boka er spesielt rettet mot førskolelærerstudenter og ansatte i barnehager, men bør også leses av lærere og andre som arbeider med mennesker.

Å arbeide i barnehagen innebærer å forholde seg til mangfold i form av språk, kulturer, religioner og identiteter. Dette er utfordrende, men også berikende. Forfatterne presenterer alternative perspektiver på arbeid i barnehagen som kan hjelpe studenter og førskolelærere til å se hverdagen på nye måter. Her fremheves ulike språklige, kulturelle og religiøse uttrykk som ressurser i barne- og personalgruppen, og betydningen av foreldre som viktige samarbeidspartnere for barnehagen. Forfatterne problematiserer hvordan mennesker omtales i et flerkulturelt samfunn, og diskuterer hvordan personalet kan arbeide i et mangfoldig miljø ved å ha et bevisst forhold til holdninger og ved å utvide sine kunnskaper.

2. utgave av Se mangfold! er blant annet oppdatert i forhold til nyere litteratur, revidert utgave av Lov om barnehager og Rammeplan for Barnehager.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
178
ISBN
9788202377793
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Se mangfold!
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Se mangfold!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Traktor

Iselin R. Evensen
Kartonert 
90,- 99,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv