Min side Kundeservice Bli medlem

Veiledning for barnehagelærere

Veiledning for barnehagelærere gir praktisk hjelp til å komme i gang med veiledning. Praktiske eksempler får stor plass i fremstillingen. Her er eksempler på veiledningsgrunnlag, på fasene i veiledningen, på bruk av sirkulære spørsmål og gestaltspørsmål og på etiske dilemmaer i veiledningen. Les mer

429,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Veiledning for barnehagelærere gir praktisk hjelp til å komme i gang med veiledning. Praktiske eksempler får stor plass i fremstillingen. Her er eksempler på veiledningsgrunnlag, på fasene i veiledningen, på bruk av sirkulære spørsmål og gestaltspørsmål og på etiske dilemmaer i veiledningen. Veiledning drøftes ikke isolert, men knyttes til prosesser som refleksjon, danning og læring. Forfatterne drøfter også sammenhengen mellom veiledning, vurdering og skikkethetsvurdering.

I denne 5. utgaven av boka er det foretatt en oppdatert og utvidet revisjon av samtlige kapitler. Oppdateringene er gjort på bakgrunn av endringer i barnehageloven, rammeplan for barnehagen, rammeplan for barnehagelærerutdanningen, nyere forskning og tilbakemeldinger fra lesere.

Boken kan brukes i veiledningsopplæringen i barnehagelærerutdanningen og er et nyttig redskap i kompetanseutviklingen i barnehagen og for barnehagelærere som ønsker å utvikle seg som veiledere. Den er også aktuell for videreutdanningen i veiledning.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
198
ISBN
9788202705879
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Veiledning for førskolelærere
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Veiledning for barnehagelærere:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Reisen

Veronica Salinas
Innbundet 
227,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv