Meny
Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid - Bjørn Bjelland

Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid

en lærebok for helse- og beredskapspersonell på strategisk, operasjonelt og taktisk nivå

; Espen Rostrup Nakstad ; David Keeping (Illustratør)

Dette er 2. utgave av den første læreboken på norsk om beredskap, kriseledelse og skadestedsarbeid i helse- og beredskapssektorene.

Boken gir oppdatert kunnskap om hvordan sivil sektor organiserer og utøver beredskap gjennom nødetatene, redningstjenesten, helsetjenesten, strategisk og operasjonell kriseledelse, myndighetsstyring og samvirke. Les mer
Vår pris
549,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 549,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Dette er 2. utgave av den første læreboken på norsk om beredskap, kriseledelse og skadestedsarbeid i helse- og beredskapssektorene.

Boken gir oppdatert kunnskap om hvordan sivil sektor organiserer og utøver beredskap gjennom nødetatene, redningstjenesten, helsetjenesten, strategisk og operasjonell kriseledelse, myndighetsstyring og samvirke. Aktuelle eksempler, erfaringer og teori brukes for å belyse «best practice» i håndteringen av så vel dagligdagse utrykningsoppdrag som mer komplekse hendelser og nasjonale katastrofer, herunder nasjonal kriseledelse.

Boken er aktuell for førstelinjepersonell i nødetatene og redningstjenesten, studenter i medisin, sykepleie, ambulanse- og politifag samt nasjonale fagmyndigheter og beredskapsledere på operativt, operasjonelt og strategisk nivå. Boken er også tilrettelagt for frivillige organisasjoner, bistandsarbeidere, industrivern og aktører i Forsvaret som ønsker en oppdatert beskrivelse av gjeldende beredskapsprinsipper og -metoder i sivil sektor.

Anmeldelse av Eli Berg, Utposten: "En dagsaktuell oversikt og nyttig veiledning".
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 228
ISBN: 9788205554566
Utgave: 2. utg.
Format: 24 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger