Min side Kundeservice Bli medlem

Lykkeforskning

en sosiologs oppdagelsesreise

Lykkeforskning - en sosiologs oppdagelsesreise utforsker ulike forskeres forsøk på å forstå hva lykke er og hvordan man oppnår det. Boka er en sosiologisk respons på den voksende interessen for selvutvikling og et samfunnsvitenskapelig bidrag til forskningen på livsmestring. Les mer

369,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Lykkeforskning - en sosiologs oppdagelsesreise utforsker ulike forskeres forsøk på å forstå hva lykke er og hvordan man oppnår det. Boka er en sosiologisk respons på den voksende interessen for selvutvikling og et samfunnsvitenskapelig bidrag til forskningen på livsmestring.

Forfatteren tar for seg fem tema som lykkeforskningen er samstemt på at kan gjøre oss lykkeligere: fellesskap, bevegelse, natur, oppmerksom tilstedeværelse og ritualer. Funnene fra lykkeforskningen diskuteres så i lys av kritiske samfunnsvitenskapelige perspektiver.

Lykkeforskning er en tverrfaglig bok som retter seg mot studenter i sosiologi og andre samfunnsfag, samt et bredere publikum med interesse for lykkeforskning. Flere av eksemplene er hentet fra skolen, og boken vil være nyttig for de som arbeider med livsmestring og folkehelse, særlig innen samfunnsfag og KRLE.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
150
ISBN
9788215035482
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Lykkeforskning
Format
21 x 15 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lykkeforskning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pop

Audun Molde
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv