Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Forstå tenåringen din

Med en tenåring i huset er det en rekke konfliktområder du må forholde deg til. I Forstå tenåringen lærer du hvordan. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Mange foreldre har erfart at utsagnet "små barn, små problemer – store barn, store problemer" har mye for seg. Dette er imidlertid ikke bare en bok om problemer og utfordringer! Forhåpentligvis kan boka hjelpe foreldre til å forstå hvordan ungdom utvikler seg på mange områder. Kanskje vil du oppdage at hun eller han ikke er så spesiell som du tror, men at mange av endringene som finner sted er helt vanlige. Stein Erik Ulvunds bok er i basert på forskning – men han har også med seg sin egen bagasje. Han har selv fire voksne barn, så han har egen erfaring fra tenårenes minefelt. Det gjør at tematikken og mange av rådene i boka oppleves som svære realistiske og relevante.

 

Verden fra de unges synsvinkel

Hvis du skal forstå tenåringen din bedre, er det nødvendig å se verden fra den unges synsvinkel. Denne boka er ingen fasit på hvordan man overlever med en tenåring i familien, men den gir mange gode råd og mye inspirasjon. Her handler det om innetider, lommepenger, kjæreste på overnatting, og alkohol. Tydelige grenser og god dialog med den unge er blant rådene fra den anerkjente professoren Stein Erik Ulvund.

 

Gode råd

Her får du råd om ungdommenes følelser, forholdet til venner, forelskelse og mestring på skolen. Du får også noen strategier for å veilede tenåringen når det gjelder røyking, alkohol og rusmidler. Et eget kapittel er viet ungdom i mediesamfunnet, med praktiske råd om bruken av Internett, sosiale medier, chatting, mobil, dataspill, film og fjernsyn, samt informasjon om digital mobbing. Med stor faglig tyngde og eksempler fra hverdagslivet forteller Ulvund lettfattelig om den fysiske og psykiske, sosiale og intellektuelle utviklingen til tenåringer, og gir svar på hvordan du kan takle livet med en tenåring i huset. Lykke til!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
198
ISBN
9788202432119
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
22 x 16 cm
Nr
8052980

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Forstå tenåringen din:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Behave

Robert M Sapolsky
Paperback 
189,-
 

Jenny

Sigrid Undset
Innbundet 
272,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv