Min side Kundeservice Bli medlem

Morslinjer

voldens sildring gjennom tre generasjoner

«... en svært klok og empatisk bok, som viser de dyptgripende konsekvensene av vold mot kvinner, både personlig og på samfunnsnivå.»

Maria Kjos Fonn, Klassekampen Bokmagasinet

Hva gjør vold og traumer med en morsrolle? Her forteller forfatteren om hvordan vold har påvirket tre generasjoner kvinner - mormor, mor og datter. Men dette er ikke bare en personlig historie, det er også en politisk refleksjon rundt den norske fortellingen om morsrollen, arbeiderklasse, traumer og kvinnefrigjøring - fra mellomkrigstiden og frem til i dag. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hva gjør vold og traumer med en morsrolle? Her forteller forfatteren om hvordan vold har påvirket tre generasjoner kvinner - mormor, mor og datter. Men dette er ikke bare en personlig historie, det er også en politisk refleksjon rundt den norske fortellingen om morsrollen, arbeiderklasse, traumer og kvinnefrigjøring - fra mellomkrigstiden og frem til i dag.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202671815
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Morslinjer

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... en svært klok og empatisk bok, som viser de dyptgripende konsekvensene av vold mot kvinner, både personlig og på samfunnsnivå.»

Maria Kjos Fonn, Klassekampen Bokmagasinet

«Med utgangspunkt i sin egen familiehistorie skildrer Madeleine Schultz voldens mange årsakssammenhenger og konsekvenser. [...] Det er blitt en bok som viser hvordan voldserfaringer velter menneskers verdener. Og ikke minst er det blitt en bok som viser at samfunnet ikke gjør nok for å bygge dem opp igjen.»

Carina Elisabeth Beddari, Morgenbladet

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Morslinjer:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv