Når to blir tre

I Når to blir tre presenterer Dr John Gottman og Dr Julie Schwartz Gottman oppsiktsvekkende forskning om hvordan foreldrenes parforhold påvirker babyens utvikling, helt fra fosterstadiet og gjennom de første årene. Les mer

410,-

450,- Spar: 40,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I Når to blir tre presenterer Dr John Gottman og Dr Julie Schwartz Gottman oppsiktsvekkende forskning om hvordan foreldrenes parforhold påvirker babyens utvikling, helt fra fosterstadiet og gjennom de første årene.

I denne fascinerende boken får foreldre innsikt i forskning alle foreldre burde ha kjennskap til. Svarene har målbar påvirkning på fosteret og babyen.

Boken kunne like hatt tittelen Når to blir tre, og tre blir til fire, og fire blir til fem og så videre. Det boken formidler slutter aldri å være aktuelt. Det handler om en best mulig start for alle babyer.

Stress, søvnmangel, husarbeid, økonomi, emosjonell avstand og til og med fiendtlighet, fører til at hele 2/3 av alle nye foreldre opplever en dramatisk nedgang i partilfredshet, lykke og vennskap. Dette påvirker babyen allerede i mammas mage og de første årene. Endringene er målbare. Men skadene dette ofte medfører for parforholdet og babyen, KAN enkelt unngås.

I denne forskningsbaserte boken får foreldre nøkkelen til det som gir tilfredse, sunne parforhold i overgangen fra par til foreldre og langt opp i barnets oppvekst. Med enkle grep kan foreldre øke tilfredsheten i parforholdet og gi babyen de beste vilkår den første tiden. Her får man vite det man trenger, med praktiske råd og tips og klare svar.

Denne boken passer for alle nye foreldre. Den passer perfekt i barselgave, til alle som er gravide, til babyshowers og til alle som tenker på å få barn. Den er også en fin gave til erfarne foreldre og omsorgspersoner.

Detaljer

Forlag
Panta
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
321
ISBN
9788279009306
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
When two becomes three
Format
22 x 15 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Når to blir tre:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv