Meny
 

Bare en mamma

; Martine Aurdal (Innledning)

«(...) sjeldan har eg lese ei så vital memoarbok." Arnhild Skre, NRK»

Berit Riise har gitt nytt innhold til begrepet "fotballmamma". Hun nøyde seg ikke med å kjøre på trening, heie fra sidelinja og å bli med på turer, hun har også tatt full kontroll over sønnenes karrierer og banet sin egen vei i forballverdens mannsdominerte miljø som nordens første kvinnelige fotballagent. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Berit Riise har gitt nytt innhold til begrepet "fotballmamma". Hun nøyde seg ikke med å kjøre på trening, heie fra sidelinja og å bli med på turer, hun har også tatt full kontroll over sønnenes karrierer og banet sin egen vei i forballverdens mannsdominerte miljø som nordens første kvinnelige fotballagent.


Mediene har fulgt Riise-familien tett, til Monaco og til England, gjennom sure tap og stolte seire på og utenfor banen. Mindre har vi visst om tida før, for Berit Riise har vært gjennom verre ting. Her forteller hun hele historien om sønnenes voldelige far og hvordan man overlever ti år som voldsoffer. Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere, sier hun.

Fakta

Anmeldelser

«(...) sjeldan har eg lese ei så vital memoarbok." Arnhild Skre, NRK»

«Dramatisk og selvsentrert om livet som mamma(...) dette er blink for de som liker ukebladsartikler om "sterke kvinneskjebner" og Drama i hverdagsfamilien." Arnstein Friling, Dagbladet»

«Bare en mamma er den typen monomant ensidig førstepersonsfortelling som river deg avgårde, enten du befinner deg på et tannlegekontor, hos en svigermor eller i din egen sofa. I mange bokomtaler er man forsiktig med å røpe slutten. I dette tilfellet er det den sjokkerende sterke åpningen jeg helst ikke vil avsløre" Bjarne Riiser Gundersen, Morgenbladet»