Min side Kundeservice Bli medlem

Jeg er fotball

«... til å bla i, lukte på og gjerne drømme seg bort i... et flott og rikt illustrert verk om og av et ikon som fotballverdenen neppe kommer til å oppleve igjen: Zlatan - han er fotball.»

Tor Hammerø, Nettavisen

Jeg er fotball er en gjennomillustrert selvbiografisk bok om en av tidenes største fotballstjerner, Zlatan Ibrahimovic. Siden debuten for Malmö i 1999 har Zlatan spilt for de europeiske storklubbene Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG og Manchester United. Les mer

454,-

499,- Spar: 45,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Jeg er fotball er en gjennomillustrert selvbiografisk bok om en av tidenes største fotballstjerner, Zlatan Ibrahimovic. Siden debuten for Malmö i 1999 har Zlatan spilt for de europeiske storklubbene Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG og Manchester United. I denne boken oppsummerer han sin eventyrlige karriere; målene, seirene og trofeene i verdens beste klubber og ligaer, samt på det svenske landslaget. Men Zlatan forteller også åpenhjertig om perioder med motgang og hvordan han kjempet seg tilbake etter den kompliserte kneskaden han pådro seg i Manchester United. Med hans egne ord får vi høre om veien fra å være underdog til å bli superstjerne.
Jeg er fotball inneholder også en rekke intervjuer med tidligere fotballprofiler som Thierry Henry, Patrick Vieira, José Mourinho, Andrea Pirlo, Thiago Silva og Paul Pogba - samt hans agent Mino Raiola. Boken er rikt illustrert med over 200 fotografier, og avsluttes med femti sider statistikk som oppsummerer Zlatans fotballkarriere fra 1999 til 2018. Hvor mange minutter spilte Zlatan i Inter? Hvor mange mål har han scoret med høyrefoten? Her finner du svar.
Jeg er Zlatan (2011) er en av de mest populære biografiene i norsk forlagshistorie. Der kunne vi lese om Zlatans vei fra oppveksten i Rosengård til å bli en av verdens største fotballstjerner. I Jeg er fotball får vi et unikt innblikk i hele hans karriere.

Detaljer

Forlag
Font
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
384
ISBN
9788281694194
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Jag är fotboll
Format
28 x 20 cm
Nr
8131821

Anmeldelser

«... til å bla i, lukte på og gjerne drømme seg bort i... et flott og rikt illustrert verk om og av et ikon som fotballverdenen neppe kommer til å oppleve igjen: Zlatan - han er fotball.»

Tor Hammerø, Nettavisen

«... for oss fotballens lydige idioter har Olsson laget utklippsboka vi trenger i hylla vår. Og best av alt best av alt er den siste delen, «Ztatistikk», hvor vi kan kose oss med fakta om fotballspillerens karriere. Tallene fra hver eneste klubb presenteres, slik at vi kan sammenligne, steg for steg i karrieren - og her finnes også de bitte små morsomme detaljer - og fullstendige lister over trenere og medspillere. Slikt liker vi.»

Remi Laakso, Hamar Arbeiderblad

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jeg er fotball:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
409,- 449,-
 
Naturleg
3 for 2

Naturleg

Margit Dale
Innbundet 
249,- 399,-
 
666
3 for 2

666

Tom Egeland
Innbundet 
199,- 399,-
 
Haakon
3 for 2

Haakon

Haakon
Innbundet 
269,- 449,-
 
Til oss
3 for 2

Til oss

Linn Skåber
Innbundet 
169,- 399,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv