Min side Kundeservice Bli medlem

Jeg er Zlatan

"Fascinerende lesning"

BA

Zlatan Ibrahimovicer en av verdens beste og mest myteomspunne fotballspillere. Han har vunnet åtte ligagull på rad med storklubber som Ajax, Inter, Juventus, Barcelona og Milan. Men han gir ytterst sjelden intervjuer. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Zlatan Ibrahimovicer en av verdens beste og mest myteomspunne fotballspillere. Han har vunnet åtte ligagull på rad med storklubber som Ajax, Inter, Juventus, Barcelona og Milan. Men han gir ytterst sjelden intervjuer.


I samarbeid med den svenske journalisten og forfatteren David Lagercrantz har Zlatan skrevet en usedvanlig åpenhjertig og spennende selvbiografi - om barndommen i innvandrergettoen Rosengård utenfor Malmö hvor han vokste opp med fattige foreldre fra Bosnia og Kroatia, om vennskap og fiendskap, om storlagene han har spilt på, om stjernestatus og familieliv, og om pengegalskapen i internasjonal fotball.


Dette er ikke en bok man trenger å være opptatt av fotball for å bli bergtatt av. Skrevet med en prosa som sparker og sprudler og smeller, er dette en bok som henvender seg til alle som er interessert i å lese en moderne Askepott-historie om fattiggutten fra Malmö som ble en av verdens rikeste om mest myteomspunne superstjerner.

Medlemsvurdering:
En utrolig fasinerende og spennende bok - selv for en som er moderat opptatt av fotball! Interessant og lærerikt om det å være annerledes, og om en oppvekst under tøffe forhold som preger personen og fotballspilleren Zlatan videre i livet. En veldig ærlig bok med sterke følelser - både positive og negative. Spennende lesning!

Hanne Kristine Stagrim

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Font
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
379
ISBN
9788281692152
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Jag är Zlatan
Format
18 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Fascinerende lesning"

Per Randers Haukaas, Bergensavisen

«Ærlig og inspirerende! Dette er en bok som ikke bare er interessant for fotballfolk. Alle som har ambisjoner i en eller annen form - enten det er å bli en god gitarist eller en orienteringsløper, bør ha glede av å lese denne biografien.Dette er en bok for alle de som drømmer.»

Telemark Arbeiderblad

«En del bedrifter kan med fordel spandere Zlatan-boken til de ansatte til jul, istedenfor å sende dem på dyre motivasjonsseminarer. (...) Velkomponert ... en muntlighet jeg ikke har sett maken til siden Miles Davis fortalte sin livshistorie ...»

Knut Hoem, Kulturnytt, NRK P2

«La oss dra konklusjonen med en gang: Dette er obligatorisk litteratur for alle som har det minste med fotball å gjøre; dette er pensum for fotballbarn, ungdom, foreldre, fotballfans, trenere- og fotballedere. Her er Zlatans historier, men mest av alt er det historien om fotballens sjel: det må være plass for alle, alltid!»

Remi Laakso, Hamar Arbeiderblad

"Ei uvanleg og eineståande forteljing (...) levande og usminka (...) ei julegåve for fleire enn dei fotballfrelste."

Roald Helgheim, Dag og Tid

«Dette er boka som får fotballgutter over hele verden til å lese noe annet enn sportssidene. Det er muntlig, personlig og veldig henvendt til leseren, med gode overganger mellom spilleren Zlatan og personen Zlatan. Dette er godværs-Zlatan, som riktig byr på seg selv. Som absolutt ikke interessert i fotball, er jeg neppe i målgruppen for denne boka. Men jeg er opptatt av og alltid nysgjerrig på mennesker - og derfor synes jeg Zlatan og hans historie er fascinerende.»

Helga Lilleland, Varden

"Dette er Askepott for fotballfansen. Har ikke vært så hektet siden «Min Kamp 1». Særdeles underholdende om Nordens på alle måter største idrettsutøver."

Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen

«Fotballfansen kan imidlertid glede seg til jul. Enten de liker Zlatan eller ikke, får de her valuta for lesningen, ikke minst takket være Sverre Knudsens småfrekke oversettelse som makter å gjøre Zlatan til en type, også på norsk.»

Jon Rognlien, Dagbladet

"Zlatan Ibrahimovíc er både en fantastisk fotballspiller, og han har en spennende historie å fortelle. Det gjør boken interessant også for folk som ikke er spesielt opptatt av fotball."

Ola Fintland, Stavanger Aftenblad

«Historien om underdogen som ble en av verdens beste, er spennende lesning. Boken er på 380 sider, men det går fort unna.»

Vidar Kvalshaug, Aftenposten

Medlemmers vurdering

H
Hanne Kristine Stagrim – 21.07.2016

– En utrolig fasinerende og spennende bok - selv for en som er moderat opptatt av fotball! Interessant og lærerikt om det å være annerledes, og om en oppvekst under tøffe forhold som preger personen og fotballspilleren Zlatan videre i livet. En veldig ærlig bok med sterke følelser - både positive og negative. Spennende lesning!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jeg er Zlatan:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
349,- 399,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv