Min side Kundeservice Bli medlem

La de rette komme inn

historien om da Bodø/Glimt nesten gikk konkurs, og alt som skjedde etterpå

Året er 2010. Bodø/Glimt, som på midten av 1970-tallet samlet en hel landsdel, som har huset Norges fremste fotballfamilie, befinner seg ved avgrunnen. Nå har flere på Aspmyra begynt å tenke den forbudte tanken: Burde man heller bare slå klubben konkurs? Ja, mener noen. Les mer

379,-
Sendes innen 3 virkedager
Året er 2010. Bodø/Glimt, som på midten av 1970-tallet samlet en hel landsdel, som har huset Norges fremste fotballfamilie, befinner seg ved avgrunnen. Nå har flere på Aspmyra begynt å tenke den forbudte tanken: Burde man heller bare slå klubben konkurs? Ja, mener noen. Det må ikke få skje, sier andre.

Dette er historien om de andre. De som gjorde at Bodø/Glimt nøyaktig ti år senere vant seriegull, som første lag fra Nord-Norge. I halvannet år har forfatter Thomas H. Karlsen fulgt alle involverte, sittet på tribuner i Belgia og Amsterdam, og forsøkt å finne ut hvordan det hele var mulig. Fins svaret i et gammelt strategidokument? Eller ligger det i veggene her oppe, i klubbens arvemateriale? Og kan man egentlig drikke pølsevann?

La de rette komme inn er også en personlig beretning om livet som fotballsupporter. For hva gjør det med deg når du er vant til å ha ingenting - og så blir gitt alt?

Thomas Hoel Karlsen (f. 1978 i Bodø) er forfatter og journalist med bakgrunn fra Dagbladet Magasinet, VG Helg, Aftenposten og Vinduet. Han har tidligere skrevet bøker om Claus Lundekvam, hoppuka og Rosenborg.

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
298
ISBN
9788234714665
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
La de rette komme inn
Format
22 x 15 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på La de rette komme inn:

Kniksen

Truls Synnestvedt
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Titan

Ron Chernow
Paperback 
276,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv