Les denne hvis du vil ta fantastiske fotografier

Les denne hvis du vil ta fantastiske fotografier er en internasjonal bestselger som lærer deg å ta bedre bilder, enten du bruker mobiltelefonen eller et speil- reflekskamera. Boken gir deg en presis innføring i komposisjon, eksponering, lys, linser og kunsten å se motivet uten å drukne i unødvendig teknisk sjargong. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Les denne hvis du vil ta fantastiske fotografier er en internasjonal bestselger som lærer deg å ta bedre bilder, enten du bruker mobiltelefonen eller et speil- reflekskamera. Boken gir deg en presis innføring i komposisjon, eksponering, lys, linser og kunsten å se motivet uten å drukne i unødvendig teknisk sjargong.
Boken er skrevet med et forståelig språk, kunnskapen er anvendelig med alle kameratyper og hver teknikk er tydelig illustrert med bilder fra anerkjente fotografer. De konkrete og praktiske eksemplene vil inspirere deg til å plukke opp kameraet og fange dine egne fotografier.
Sosiale bildedelingstjenester som Instagram, Facebook og Snapchat har gjort fotografi til en av samtidens mest populære kunstformer. Aldri før har interessen for å ta bilder vært større, eller teknologien for fotografering og redigering mer tilgjengelig.
Med denne boken kan hvem som helst oppnå flotte resultater.

Detaljer

Forlag
Kontur
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
128
ISBN
9788293053705
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Read this if you want to take great photographs
Format
20 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Les denne hvis du vil ta fantastiske fotografier:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tid

Carlo Rovelli
Innbundet 
318,- 349,-
 

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv