Min side Kundeservice Bli medlem

Norsk naturfotografi

i et historisk perspektiv

Mennesket har fra første stund måttet forholde seg til naturen, som alle andre arter. Men vi er den eneste arten som også har vist evne og trang til å avbilde våre omgivelser. Fra de tidligste hulemaleriene og gjennom en mer enn tusenårig kunsthistorie er naturen blitt tolket i bilder. Les mer

346,-

395,- Spar: 49,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Mennesket har fra første stund måttet forholde seg til naturen, som alle andre arter. Men vi er den eneste arten som også har vist evne og trang til å avbilde våre omgivelser. Fra de tidligste hulemaleriene og gjennom en mer enn tusenårig kunsthistorie er naturen blitt tolket i bilder. Likevel, -først da fotografien kom på banen i 1839, ble det virkelig fart i sakene. For ikke å snakke om den eksponensielle veksten av bildebruk vi har sett i digitalalderen.

I Norge har naturen fremdeles en viktig plass i folkesjelen, og dermed blir også en stor del av de bildene som tas hentet fra naturen. Men de fleste som lager naturbilder i dag, har liten eller ingen kunnskap om den eventyrlige utviklingen som har skjedd innen naturfotografien. Naturfoto er så definitivt ikke lenger bare sjelløse postkortbilder.

I denne boka finner du for første gang en unik presentasjon av naturfotografiens historie ut fra et norsk perspektiv, fra forhistorisk tid og fram til dagens bildemessige mangfold.
Vi følger tidslinjene og møter en rekke spennende fotografer, kjente og ukjente. Og selvfølgelig, boka viser oss også en bildeskatt som aldri har vært presentert samlet tidligere!

Detaljer

Forlag
Tellus
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
208
ISBN
9788299912228
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
25 x 27 cm
Nr
8087474

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk naturfotografi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dikt

Erlend O. Nødtvedt
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv