Meny
 
Uten å nå toppen - 
      Paolo Cognetti
    
      Steinar Lone

Uten å nå toppen

om fjellvandring, livsfilosofi og å gå i egne tanker

; Steinar Lone (Oversetter)

«Reise som går rett hjem - 'Uten å nå toppen' er noe for seg selv. »

, BOK365 Terningkast 5
«Til slutt reiste jeg faktisk dit, til Himalaya. Ikke for å bestige toppene, slik jeg drømte om som barn, men for å utforske dalene. Jeg ville se om det et sted i verden fortsatt fantes et helt fjell, se det med egne øyne før det forsvant. Les mer
Vår pris
159,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 159,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

«Til slutt reiste jeg faktisk dit, til Himalaya. Ikke for å bestige toppene, slik jeg drømte om som barn, men for å utforske dalene. Jeg ville se om det et sted i verden fortsatt fantes et helt fjell, se det med egne øyne før det forsvant.»
Denne boken forteller om turen Paolo Cognetti begir seg ut på for å avslutte sitt førtiende år, rett før han krysser den sene ungdommens vannskille. Han forteller om de lange, stille nettene i teltet med vennen Nicola, om den fabelaktige og fantastiske naturen han møter, de spesielle og fine stedene han kommer til og de menneskene han treffer, om oppturer og nedturer underveis langs stiene, og forskjellen høydemetrene gjør på en. Dette er en reise gjennom hode, kropp og sjel. Boken er en personlig reiseskildring fra Nepal. Det filosoferes rundt livet og det å gå i fjellet, om sivilisasjonen og det urørte, og der det viktigste er å vandre rundt uten å nødvendigvis å skulle nå en topp.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Vidar Kvalshaug, BOK365

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788248923695
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Senza mai arrivare in cima
Format: EPUB
Filstr: 5.5 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger