Min side Kundeservice Bli medlem

Barnehagens friluftsliv

Barnehagens friluftsliv er en fagfellevurdert antologi som bidrar med ny kunnskap om og innsikt i barnehagens friluftsliv. Boka favner bredt om friluftslivets muligheter i barnehagens hverdagsliv fra ulike faglige ståsteder. Les mer

469,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Barnehagens friluftsliv er en fagfellevurdert antologi som bidrar med ny kunnskap om og innsikt i barnehagens friluftsliv. Boka favner bredt om friluftslivets muligheter i barnehagens hverdagsliv fra ulike faglige ståsteder.

Kapitlene i boka omhandler blant annet friluftslivspraksiser, de yngste barna og friluftslivet, høstingsfriluftsliv, den frie leken i natur, naturfaglig oppdagelse, skapende friluftsliv, samisk naturforståelse, minoritetsforeldres syn på friluftsliv, litteratur i naturen, vinterfriluftsliv, bærekraft og livsmestring.

Kapitlene er tydelig forankret i Rammeplan for barnehagen og bidrar både samlet og hver for seg til interessante betraktninger rundt friluftslivets plass i barnehagens pedagogiske virksomhet. Innholdet er forskningsbasert og drøftingene er basert på nyere forskning innen de ulike feltene.

Barnehagens friluftsliv er aktuell både for forskere, undervisere og studenter innenfor barnehagefeltet samt andre som er engasjert i tematikken barn og friluftsliv.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
220
ISBN
9788202761301
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Barnehagens friluftsliv
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barnehagens friluftsliv:

Barn i by

Kari Anne Jørgensen-Vittersø
Paperback 
419,-
 

Ute

Anne-Britt Nilsen
Paperback 
479,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lek

Maria Øksnes
Paperback 
459,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv