Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Ergo

fysikk forkurs

ERGO Fysikk Forkurs (2022) er et faglig solid læremiddel som knytter fysikk til samfunnsaktuelle problemstillinger og dagligdagse fenomener. Utforskende aktiviteter og rikt oppgaveutvalg har en sentral plass. Les mer

1199,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

ERGO Fysikk Forkurs (2022) er et faglig solid læremiddel som knytter fysikk til samfunnsaktuelle problemstillinger og dagligdagse fenomener. Utforskende aktiviteter og rikt oppgaveutvalg har en sentral plass.

Læreboka inkluderer teori og oppgaver i én og samme bok og dekker den nye studieplanen for ettårig forkurs i fysikk for ingeniørutdanning og teknologiske fag.

Nytt i studieplanen er at programmering har blitt en del av forkurset. Programmering i fysikkfaget skal styrke fagopplæringen. Boka gir en innføring i hvordan programmering kan brukes til å utforske og drøfte sammensatte problemer i fysikk. Det gir studentene mulighet til å regne, eksperimentere og utvikle dypere forståelse for problemstillingene de møter i boka.

I tillegg til læreboka har studenter og lærere tilgang til et rikt nettsted på Aunivers.no. Her finner du fullstendige løsningsforslag til alle oppgavene i boka.

ERGO Fysikk Forkurs bygger delvis på nye ERGO Fysikk 1-2, som er det markedsledende fysikklæreverket i videregående skole, og lærestoffet er omarbeidet for å passe til den nye studieplanen for forkurset.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
580
ISBN
9788203411991
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
26 x 19 cm
Serie
Ergo

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ergo:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Øya

Victoria Hislop
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv