Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Generell fysikk for universiteter og høgskoler. Bd. 1

mekanikk

Boken dekker emnene kinematikk, dynamikk, statikk og fasthetslære, væskedynamikk, bølger, gravitasjon og spesiell relativitetsteori.

Kapitlene er bygd opp slik at viktige begreper, belyst med eksempler, introduseres først, etterfulgt av den mer matematisk fullstendige behandlingen. Les mer

799,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Boken dekker emnene kinematikk, dynamikk, statikk og fasthetslære, væskedynamikk, bølger, gravitasjon og spesiell relativitetsteori.

Kapitlene er bygd opp slik at viktige begreper, belyst med eksempler, introduseres først, etterfulgt av den mer matematisk fullstendige behandlingen. Hvert kapittel avsluttes med en oppsummering av de viktigste prinsippene og formlene.

Boken kan dermed brukes på flere nivåer og for flere formål uten nødvendigvis å måtte leses fra begynnelse til slutt. Det er lagt vekt på anvendelsesaspektet i både eksempler og oppgaver.

Essays skrevet av fremtredende norske fysikere setter lærestoffet i et videre perspektiv.

Bind 1 og 2 dekker til sammen pensum i introduksjonskursene i faget, og er et solid, norsk alternativ til de engelskspråklige lærebøkene.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
400
ISBN
9788215000053
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2001
Format
27 x 22 cm

Medlemmers vurdering

D
Donald Duck – 14.04.2008

– Denne boken er et helt ok alternativ til de amerikanske bøkene i generell fysikk for begynnerkursene på universiteter og høyskoler. Boken holder et noe høyere nivå på matematikk enn en del av de amerikanske bøkene, men taper endel på at den inneholder mindre gode eksempler og illustrasjoner sammenlignet med noen av de konkurrerende bøkene. Overgangen fra videregående skole til universitetet med bøker på engelsk kan være stor for mange. Derfor kan dette være en bok som er grei å ha som supplement til amerikanske bøker ettersom den er på norsk. I tillegg inneholder den mange gode oppgaver som er fine å øve på foran eksamen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Generell fysikk for universiteter og høgskoler. Bd. 1:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Straff
Ny!

Straff

Ann-Helén Laestadius
Innbundet 
429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv