Min side Kundeservice Bli medlem

Grunnleggende fysikk for universitet og høgskole

oppgavesamling

Grunnleggende fysikk for universitet og høgskole er et læreverk i fysikk for studenter uten fysikkbakgrunn fra videregående skole.Læreverket dekker den grunnlegende innføringen i generell fysikk for et bredt spekter av studier som bruker fysikk som redskapsfag: bioteknologi, biologi, kjemi, helse og medisin, klima- og miljøfag, energiøkonomi og ressursforvaltning, geofag og geomatikk, akvakultur, næringsmiddelfag og matvitenskap og ikke minst naturfag i lærerutdanningen. Les mer

479,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Grunnleggende fysikk for universitet og høgskole er et læreverk i fysikk for studenter uten fysikkbakgrunn fra videregående skole.Læreverket dekker den grunnlegende innføringen i generell fysikk for et bredt spekter av studier som bruker fysikk som redskapsfag: bioteknologi, biologi, kjemi, helse og medisin, klima- og miljøfag, energiøkonomi og ressursforvaltning, geofag og geomatikk, akvakultur, næringsmiddelfag og matvitenskap og ikke minst naturfag i lærerutdanningen.Grunnleggende fysikk for universitet og høgskole består av:
Lærebok med 24 kapitler innen mekanikk, termofysikk, elektromagnetisme med optikk og moderne fysikk. Oppgavesamling med over 1000 oppgaver fordelt på de 24 kapitlene. Nettsted med omfattende læringsressurser for alle 24 kapitler slik at studentene i stor grad kan arbeide selvstendig med faget. Nettsted for foreleseren med lærerveiledning for alle 24 kapitler og med figurer og eksempler fra læreboka klar for prosjektørvisning.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
256
ISBN
9788202352486
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Grunnleggende fysikk for universitet og høgskole
Format
28 x 21 cm
Serie
Grunnleggende fysikk for universitet og høgskole

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grunnleggende fysikk for universitet og høgskole:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Livet

Keith Richards
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv