Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Rom stoff tid

Studiebok : fysikk forkurs

Rom Stoff Tid Forkurs Studiebok (2022) er oppgave- og arbeidsboka for ettårig forkurs i fysikk for ingeniørutdanningene og masterstudium i teknologiske fag.

Rom Stoff Tid Forkurs Studiebok (2022) er fornyet og tilpasset ny studieplan for forkurset. Les mer

695,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Rom Stoff Tid Forkurs Studiebok (2022) er oppgave- og arbeidsboka for ettårig forkurs i fysikk for ingeniørutdanningene og masterstudium i teknologiske fag.

Rom Stoff Tid Forkurs Studiebok (2022) er fornyet og tilpasset ny studieplan for forkurset. Til læreverket hører det også en grunnbok med teori, eksempler og oppgaver, og et tilhørende nettsted med tilleggsressurser for studenter og forelesere.

Rom Stoff Tid Forkurs Studiebok

starter med ett eller flere innledende fellesforsøk til hvert kapittel presenterer varierte forsøk og laboratorieøvinger til alle kapitlene gir studentene et stort tilfang av varierte oppgaver har aktiviteter som kan gjøres hjemme og trekker faget inn i dagliglivet styrker eksperimentenes plass i fagetKomponenter
Lærebok med framstilling av teorien, eksempler og oppgaver Studiebok med forsøk, laboratorieøvelser og oppgavesamling Digitale utgaver av både grunnbok og studiebok Fagnettsted for studenter og forelesere, gratis

romstofftidforkurs.cappelendamm.no

Har du valgt Rom Stoff Tid Forkurs Studiebok (2022) til studentene dine tilbyr vi deg som foreleser i faget en gratis digital Allvit-utgave. Ta kontakt med kundeservice!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
270
ISBN
9788202741969
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
28 x 21 cm
Serie
Rom stoff tid

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rom stoff tid:

Ergo

Petter Callin
Paperback 
1199,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv