Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Syv korte leksjoner i fysikk

fra de minste partikler til de største galakser

I denne vesle boka guider den italienske fysikeren Carlo Rovelli med beundringsverdig klarhet leseren gjennom de mest epokegjørende gjennombruddene i fysikken. Denne lekende, underholdende og svimlende introduksjonen til moderne fysikk forklarer essensen av det vi vet om relativitetsteorien, kvantemekanikken, elementærpartiklene, gravitasjonen, svarte hull, universets kompliserte struktur og menneskenes mikroskopiske rolle i det hele. Les mer

119,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I denne vesle boka guider den italienske fysikeren Carlo Rovelli med beundringsverdig klarhet leseren gjennom de mest epokegjørende gjennombruddene i fysikken. Denne lekende, underholdende og svimlende introduksjonen til moderne fysikk forklarer essensen av det vi vet om relativitetsteorien, kvantemekanikken, elementærpartiklene, gravitasjonen, svarte hull, universets kompliserte struktur og menneskenes mikroskopiske rolle i det hele.

Boka er en kjærlighetserklæring til vitenskapen. Den tar oss med til grensene for vår kunnskap: til de aller minste trådene i rommets vev, tilbake til verdensaltets opprinnelse og inn i våre minste bestanddeler. Slik lyder hele baksideteksten:
«Her, på grensen av det vi vet, foran havet av alt det vi ikke vet, lyser verdens gåte, verdens skjønnhet, og det tar pusten fra oss»

Rovellis bok har solgt mer enn 400.000 eksemplarer i Italia alene og er nå oversatt til 43 språk.
Gå ikke glipp av denne vesle juvelen!

Carlo Rovelli er italiensk forsker og forfatter. Han har utgitt en rekke bøker, og er som teoretisk fysiker spesielt opptatt av rom og tid.

Detaljer

Forlag
Spartacus
Språk
Bokmål
ISBN
9788243011908
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Sette brevi lezioni di fisica

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Syv korte leksjoner i fysikk:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv